Den "nye" forening
Øster Lindet Idrætsforening er opstået ved en sammenlægning af de 2 gamle foreninger, Stenderup/Øster Lindet Ungdomsforening og Øster Lindet Boldklub.

Stenderup/Øster Lindet Ungdomsforeningen har siden 1894 været byens gymnastikforening.
Man har foruden gymnastikken, haft aktiviteter som familiesvømning og diletant.

Øster Lindet Boldklub har siden 1957 været byens boldklub, med hovedvægten på fodbold. Desuden har man haft aktiviteter som håndbold og badminton, samt arrangeret den årlige byfest i samarbejde med Landsbyforeningen. Da Landsbyhuset blev bygget i 2006, kom desuden Volleyball og Motionscenter på aktivitetslisten.

Men tiderne ændrer sig, og i 2012 blev de 2 foreninger enige om at fremsætte forslag om sammenlægning på deres generalforsamlinger. Det blev positivt modtaget, og med starten af 2013 blev den nye forening en realitet.

Nemmere og sjovere at være frivillig
Strukturen i den nye foreningen blev en hovedbestyrelse og en række selvstændige udvalg. De selvstændige udvalg kan bestå både af bestyrelsesmedlemmer, samt "menige" medlemmer og medhjælpere. Det er således ikke nødvendigt at forpligte sig til 4 års bestyrelsesarbejde, for at arbejde med det man brænder for. Det blev dermed nemmere, sjovere og mere fleksibelt at være frivillig.
Man skal heller ikke vælges ind i bestyrelsen for at kunne starte en aktivitet. Man skal bare overbevise hovedbestyrelsen om at man har en god ide.


 
Øster Lindet Idrætsforening | 6630 Rødding